Beats Pleasen tuottajalevyn ensisinglellä Sere ja Silkinpehmee pudottelevat mega rareja viittauksia

Mega Rare on ensimmäinen single Tommi Pehmeenäkin tunnetun tuottajan tulevalta kokopitkältä.

Jo muutaman vuoden ajan tuottajalevyään työstänyt Beats Please eli Tommi Pehmee julkaisi perjantaina ensimmäisen maistiaisen tulevalta albumiltaan. Överdogin kautta ilmestyneellä Mega Rare -kappaleella vierailevat pitkän linjan tekijät Sere ja Silkinpehmee, jotka pudottelevat riiminsä juuri niin konkarimaisen reteästä takakenosta kuin voi kyseisiltä artisteilta odottaakin.

”Mega Rare on tälle duolle vähän harvinaisempi sessiobiisi, jossa ei liikaa kelailtu, vaan pudotettiin mega rareja viittauksia ruokiin, juomiin, muotisuunnittelijoihin, hiustenhoitotuotteisiin ja kaivoshankkeisiin”, Sere summaa kappaleen ydintä.

Silkinpehmee taas kommentoi kappaletta näin: ”Eräässä varsin miellyttävässä stadilaisessa levyliikkeessä on sellainen erikoinen piirre, että hämmentävän moni tuote on merkattu lapulla, jossa lukee ’MEGA RARE’. Mä ajattelin että hitto, mulla ja Serellähän on muutama rare julkaisu vyön alla, ja ollaan miesapinoinakin harvinaista lajia kuin sumatranoranki. On sitä diipimpiäkin biisin aiheita tullut kehitettyä, mutta räpissä pitää olla hauskaakin.”

Beats Pleasen vapautuneen hyväntuulisen ja erittäin raukeasti rullaavan biitin päälle tiputellut riimit eivät mitään sen syvempää sanomaa kaipaisikaan, sillä Mega Rare istuu nykyisellään erinomaisesti alkukevään ensimmäisiä kertoja kasvoja lämmittävään auringonpaisteeseen ja sen mukanaan tuomiin tuntemuksiin vapaudesta. Ota kappale haltuun suoraan alta.

YouTube video

Lisää luettavaa