Bedroom poppia luovan Leomin uusi single syntyi toksisen suhteen raunioista

"Tämä on voimaantumisbiisi ja tarina siitä kuinka kenenkään ei tarvi sietää paskaa kohtelua."

30.04.2023

Tamperelaislähtöinen Leomi eli Emmi Harju tekee sensuellia poppia ja modernia r&b:tä yhdistelevää musiikkia, jonka teemoja ovat omanarvontunto, erilaisten ihmissuhteiden käsittely ja vertaistuen tarjoaminen.

Perjantaina ilmestynyt single Black Heart on pitkään pöytälaatikossa hautunut kappale, joka on saanut inspiraationsa myrkyllisen suhteen tuskasta ja siitä irti pääsemisestä. Biisi on Leomin sanoittama ja yhdessä Janne Nuutisen kanssa säveltämä. Nuutinen on myös tuottanut ja miksannut kappaleen.

”Black Heart sai alkunsa korona-aikana, mutta erinäisten sattumien johdosta se jäi odottelemaan oikeaa hetkeä. Kappale leikittelee korttipelitermien kanssa, joiden takaa löytyy sanoma toksisesta suhteesta. Laulu kertoo, kuinka aina lankeaa samanlaisiin ihmisiin, ja päätyy satuttamaan itseään taas uudelleen. Aina haluaa kuitenkin yrittää ja niin sanotusti ’katsoa tämän kortin’, jos siitä tulisikin jotain ihanaa”, Leomi kertoo kappaleesta.

”Kuitenkin korttia kääntäessä sieltä tulee herttakuninkaan sijasta musta sydän. Tämä on voimaantumisbiisi ja tarina siitä kuinka kenenkään ei tarvi sietää paskaa kohtelua. Täytyy myös muistaa että ainoo, joka sen suhteen voi lopettaa on sä ite!”

Koko ikänsä musiikin parissa työskennellyt ja sitä opiskellut, Tampereen musiikkilukion sekä kulttuurituottajan opinnot läpi käynyt Leomi opiskelee tällä hetkellä ruotsalaisessa Musikmakarna-huippukoulussa. Kansainvälistä uraa tavoitteleva artisti on ollut omien Sticky But Sweet– ja Better Without You -singlejensä lisäksi mukana Devinityn ja Dualitiesin kanssa tehdyssä yhteistyöprojektissa Ma Baker.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa