Benjaminin Vilkkumaa-versioinnista tuli gayanthem puolivahingossa: ”Vedin sen lopulta kolme kertaa keikan aikana”

Benjamin teki viraalihitin puolivahingossa.

Benjamin julkaisee perjantaina virallisesti Maija Vilkkumaan Ei-kappaleeseen pohjautuvan singlen Gay.

Biisi on jo ennen virallista julkaisuaan noussut 1. sijalle Youtuben yleisellä trendaavien videoiden listalla sekä trendaavan musiikin listalla, tavoittanut TikTokissa orgaanisesti miljoonayleisön ja muodostunut Pride-tapahtuman anthemiksi.

Kappaleen ympärille muodostunut ilmiö käynnistyi Benjaminin julkaistessa viime viikon torstaina Pride-viikon kunniaksi TikTok-tilillään klipin kappaleen demosta. Seuraavien 24 tunnin aikana kappale kirjoitettiin ja tuotettiin loppuun sekä sille kuvattiin musiikkivideo, joka on kerännyt neljässä päivässä peräti 120 000 katsojaa.

”Musta on uskomattoman siistiä, että tällaista sanomaa kantava biisi voi nousta valtavirran suurimmaksi ilmiöksi. Tätä biisiä ei ollut tarkoitus julkaista, mutta fanit ja yleisö sai tämän kaiken tapahtumaan. En ole ikinä saanut samankaltaista palautetta tai reaktiota mistään biisistäni. Noustessasi Allas Sea Poolin lavalle lauantaina 2.7., eli päivänä kun kappale oltiin vasta epävirallisesti saatu julkaistua, yleisö vaati biisiä uudestaan ja uudestaan ja vedin sen lopulta kolme kertaa keikan aikana. Haluan kiittää heitä kaikkia sydämeni pohjasta. Samoin haluan kiittää Maija Vilkkumaata siitä, että hän antoi luvan uudelleenluoda Ei-hittinsä”, Benjamin kertoo.

Kuuntele kappale alta.

YouTube video

Lisää luettavaa