Beyoncén uusi biisi soi Will Smithin tähdittämässä elokuvassa

Be Alive on voimakas balladi, joka muistuttaa pitämään pään pystyssä.

13.11.2021

Yli vuosi on ehtinyt kulua siitä kun Beyoncé julkaisi viimeisimmän soolokappaleensa, josta kirjoitimme täällä. Eilen artistilta kuitenkin saatiin pitkästä aikaa uutta soolomateriaalia Be Alive -singlen muodossa. Kappale löytyy uuden Will Smithin tähdittämän elokuvan soundtrackilta. King Richard -niminen elokuva saa ensi-iltansa 19.11.

Be Alive on voimakas balladi, jossa juhlitaan omanarvontunnon ja omien saavutusten tärkeyttä. Ylpeys omista juurista sekä rakkaus omaan perheeseen ja yhteisöön kulkee punaisena lankana läpi vaikuttavan kappaleen, jonka Beyoncé on luonut yhdessä tuottaja ja lauluntekijä Dixsonin kanssa.

Tulevana perjantaina ensi-iltansa saava King Richard ei ole ensimmäinen elokuva, johon liittyy Beyoncén musiikki, sillä vuonna 2019 hän teki kokonaisen albumin, joka haki inspiraationsa suoraan Leijonakuninkaan tuoreimmasta elokuvaversioinnista. Kyseessä ei kuitenkaan ollut elokuvan virallinen soundtrack. Viime kesänä Beyoncé taas julkaisi visuaalisen albumin Black Is King, joka perustui juuri mainittuun The Lion King: The Gift -albumiin.

Katso Be Aliven lyriikkavideo alta.

 

Lisää luettavaa