Billie Eilish taustoittaa persoonallista tyyliään muotitalon mainoskampanjassa

Billie Eilish ei halua maailman tietävän kaikkea.

14.05.2019

Virkistävän suorapuheinen ja kursailematon megatähti Billie Eilish on herättänyt keskustelua esiintymisellään uudessa Calvin Kleinin mainoskampanjassa. Katso mainos yltä.

Billie Eilish käyttää mainostilaa hyödykseen taustoittamalla persoonallista tyyliään: ”En ikinä haluaisi maailman tietävän kaikkea minusta. Se on syy, miksi käytän löysiä vaatteita. Kellään ei voi olla mielipidettä minusta, koska he eivät ole nähneet mitä vaatteiden alla on. Kukaan ei voi sanoa mitään vartalostani, koska he eivät tiedä.”

Aiemmin Billie Eilish on myös avautunut musiikkibisneksestä ilmaisemalla sen olevan ”vitun hirveää” ja kaksoisstandardien rehottavan alalla: ”Jos olisin mies ja pitäisin tällaisia vaatteita, ketään ei kiinnostaisi pätkääkään. Ihmiset kehottavat minua pukeutumaan kerrankin kuin tytöt ja pitämään tiukkoja vaatteita, jotta urani olisi menestyksekkäämpi. Se ei todellakaan olisi näin.”

Osa ihmisistä on tähden kannalla vaatetuskysymyksessä, osa taas kyseenalaistaa sen perusteella, että ihmisten ei pitäisi peitellä vartaloitaan ahdistelun tai kiusaamisen pelon vuoksi. Joka tapauksessa on hienoa, että tämän hetken suurin poptähti ottaa rehellisesti kantaa valloillaan olevaan ulkonäkökeskeisyyteen.

 

Lisää luettavaa