Billie Eilish välittää faneistaan: keskeytti keikkansa auttaakseen hengitysvaikeuksista kärsivää katsojaa

Eikä tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta.

Vaikka 20-vuotias Billie Eilish on maailmankuulu supertähti, hän näyttäisi todella pitävän huolta omistaan.

Mads_pan -niminen käyttäjä on julkaissut TikTokissa videokoosteen, jossa laulaja esiintyy edukseen reagoidessaan erilaisiin välikohtauksiin keikoillaan. Artisti kyselee yksittäisten fanien vointia kesken biisien, tarjoaa vesipulloa yleisöön ja vaatii järjestyksenvalvojia hoitamaan työnsä paremmin.

Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertävän Billie Eilishin viime lauantaisella Atlantan-keikalla oli jälleen tilanne päällä. Lukuisiin videoihin on ikuistettu hetki, kun artisti huomaa yhden faninsa olevan puristuksissa ja kärsivän hengitysvaikeuksista. Laulaja kysyy, tarvitseeko katsoja inhalaattoria, ja pyytää kiertuehenkilökuntaansa tuomaan sellaisen.

Billie Eilish jää seuraamaan, että fani saa apua, ja pyytää väkijoukkoa antamaan tälle tilaa.

”Haluatko pois, vai oletko kunnossa? Oletko varma?”, hän varmistelee, ja lausuu fanille äänettömästi sanat ”rakastan sinua”.

TMZ:n julkaisemassa pätkässä tilanne jatkuu hieman pidemmälle, ja Eilish julistaa, että haluaa varmistaa kaikkien olevan kunnossa ennen kuin keikka jatkuu. Todella hienoa ja ihaltavaa toimintaa vastapainoksi Travis Scottin keikalla sattuneelle tragedialle.

Katso video tilanteesta alta.

Lisää luettavaa