Blues soi Tampereen Viikinsaaressa elokuussa

Esiintyjinä muun muassa Maarit Hurmerinta Duo, Emma Salokoski Duo ja Sami Yaffa.

28.05.2023

Jo perinteeksi muodostunut Saariblues-festivaali järjestetään Tampereen Viikinsaaressa 19. elokuuta. Tapahtuma on tänä vuonna musiikillisesti erittäin laaja-alainen.

Saaribluesissa esiintyvät pitkän uran tehnyt Maarit Hurmerinta, yli 20 vuotta jazzin, soulin ja popin parissa vaikuttanut Emma Salokoski, bluesyhtye Honey B and the T-Bones, harvinaisen sooloesiintymisen tarjoava Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, folkin ja jazzin parissa operoiva Kielo Kärkkäinen sekä suomalaisen zydecon ja cajunin kärkibändi Jarkko Helin & Crawfish Kings.

”Tämän vuoden SaariBlues tavoittaa juurimusiikin ytimen monelta suunnalta. Viikinsaaressa pääsee kokemaan aidon musiikin vuosikymmenet ja tyylit hienossa ympäristössä. Kokonaisuus on laadukas ja vaihtoehtoinen, vaikka meillä esiintyy esimerkiksi koko kansan tuntema Maarit ja monipuolisen uran niin rockissa kuin mediassa tehnyt Sami Yaffa”, Saaribluesin promoottori Rowan Rafferty kommentoi.

”SaariBlues sanoo ei pintapopille, syntikoille ja heville ja vie sisään ikiaikaisiin tunteisiin ja omaelämänkerralliseen, musiikilliseen tarinankerrontaan.”

Tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä alkaen hintaan 42,50 euroa. Saatavilla on myös VIP-lippuja sekä erikoishintaisia lippuja BluesLovers ry:n jäsenille.

SAARIBLUES
La 19.8.2023 Tampere, Viikinsaari
klo 15-01

Maarit Hurmerinta Duo
Emma Salokoski Duo
Honey B and the T-Bones
Sami Yaffa
Kielo Kärkkäinen
Jarkko Helin & Crawfish Kings

Liput alk. 42,50 e
Erikoishintainen BluesLovers ry -lippu 35 e (yksi lippu/jäsenkortti)
Foxy Lady VIP alk. 95,50 e
Ennakko: lippu.fi
Lipunhinnat sisältävät festivaalin ja laivamatkat.

Lisää luettavaa