Britney Spears toivoo enemmän arvostusta laulajana – vastaa playback-syytöksiin haastattelussa ja keikalla

Poplaulaja on ärtynyt väitteistä, ettei hän laulaisi keikoilla itse lainkaan.

04.07.2017

Poplaulaja Britney Spears on näreissään artistiuransa mielleyhtymistä. Hän kertoi tuoreessa Tel Avivin tv-kanavan haastattelussa, että kärsii jatkuvasti vähättelystä. Laulaja toivoisi enemmän arvostusta laulutaidoistaan ja siitä työn määrästä, minkä hän uraansa panostaa.

Spearsin arvostusta muusikkona on pitkään varjostanut syytökset runsaasta playback-nauhan käytöstä. 35-vuotiasta laulajaa on kritisoitu siitä, ettei hän laula gaala- tai sisäkonserteissa lainkaan itse. Hän on jäänyt muutaman kerran kiinni tilanteesta, missä nauhan ja huulien synkronointi ei ole mennyt kohdalleen.

Spears sai asiasta kysymyksen myös haastattelussa, ja antoi palautetta kritisoijille.

”Hyvä, että kysyit tätä. Se on todella huvittava juttu. Monet ihmiset luulevat, etten laula, kun tanssin niin paljon. Mukana on vähän taustanauhaa, mutta sitä miksataan yhteen oman lauluni kanssa”, Spears kertoi.

”Se todella raivostuttaa minua, koska raadan niska limassa keikoilla ja laulan samaan aikaan, eikä kukaan anna minulle siitä kiitosta.”

Muutama päivä haastattelun jälkeen Spears näytti, mistä puhui. Hän lauloi Singaporen konsertissa ystävälleen syntymäpäivälaulun Happy Birthday, ja nyt selvästi ilman taustoja. Nyt haastavat pop-riffit luonnistuivat laulajalta ihan mallikkaasti.

Haastattelu ja syntymäpäivälaulu alla.

 

Ja huulisynkkaa tai ei, Spears myi Israelin konserttiinsa lähes 54 000 lippua. Konsertti on koko maan kolmanneksi suurin heti Madonnan ja Michael Jacksonin jälkeen. Ei hullummin.

Lisää luettavaa