Britney Spearsin ja Elton Johnin odotettu yhteissingle on ilmestynyt

Kappale yhdistelee Johnin kolmea vanhaa biisiä.

27.08.2022

Laulaja-lauluntekijä Elton Johnin ja pop-artisti Britney Spearsin kollaboraatiosingle Hold Me Closer on ilmestynyt viimein. Kappale ja kaksikon yhteistyö on puhuttanut valtaisasti jo ennen kuin biisistä julkaistiin mitään lisätietoja.

Hold Me Closer on yhdistelmä Johnin kolmesta tunnetusta kappaleesta: Tiny Dancer, The One ja Don’t Go Breaking My Heart. Pianistin ja Dua Lipan viime vuonna ilmestynyt kollaboraatio Cold Heart (Pnau Remix) toteutettiin samalla periaatteella.

Spears ja John laulavat uudessa kappaleessa duetonomaisesti niin yhdessä kuin erikseen. Molemmat osapuolet ovat kertoneet olleensa innoissaan päästessään työskentelemään toistensa kanssa.

”On aivan mieletöntä, että sain mahdollisuuden työskennellä Britney Spearsin kanssa. Hän on todellinen ikoni, yksi kaikkien aikojen hienoimpia poptähtiä, ja hän kuulostaa biisissä aivan upealta. Hän on minulle rakas, ja olen innoissani siitä, mitä olemme luoneet yhdessä”, John kommentoi.

”Oli suuri kunnia, että mahtava Sir Elton John pyysi minua mukaan yhdelle ikonisimmista kappaleistaan. Olen niin kiitollinen, että sain mahdollisuuden työskennellä kanssasi”, Spears kommentoi.

Kappale merkitsee samalla Spearsin paluuta musiikkimaailmaan. Hiljattain isänsä holhouksesta vapautunut laulaja on julkaissut musiikkia viimeksi vuonna 2016 Glory-albumilla.

Kuuntele Hold Me Closer alta.

Lisää luettavaa