Bruno Mars teki paluun – uudisti tyylinsä täysin

07.10.2016

Bruno Mars ja Mark Ronson vastasivat vuoden 2014 suurimmasta hitistä Uptown Funk. Videolla on youtubessa näyttökertoja miltei kaksi miljardia kappaletta. Samalla biisi teki Bruno Marsista vakavasti otettavamman artistin.

Nyt mies tekee paluun kahden vuoden tauon jälkeen 24K Magic -kappaleella. Homma kulkee edelleen funkissa, mutta vielä intohimoisemmin. Vanha Bruno Mars jää ilmeisesti historiaan. Laulaja ei tyydy enää nojailemaan flyygelin kulmaan vaan nyt paahdetaan menemään leveästi ja kovalla itseluottamuksella.

Biisi on selkeä kumarrus vanhan liiton funkin pariin. Basso pörisee ja vokooderi vinkuu. Tähän biittiin voisi hyvin kuvitella esimerkiksi Snoop Doggin räppäämään, sen verran aidolla otteella ollaan liikenteessä. Bruno ei itsekään laula normaaliin tapaansa, vaan luottaa enemmän Uptown Funk -biisistä tuttuun puhuvaan tyyliinsä. Toki kertosäkeessä kuullaan hieman perinteisempää suoritusta.

Jää nähtäväksi, miten kappale jää elämään. Ainakin toistaiseksi se on jakanut vahvasti mielipiteitä, etenkin Bruno Marsin fanien keskuudessa.

Tsekkaa video alta. Saman niminen albumi julkaistaan näillä näkymin 18. marraskuuta.

Lisää luettavaa