Chad Smithin ja Will Ferrellin käynnistämä rumpumittelö saa jatkoa – Lars Ulrich otti haasteen vastaan!

12.06.2014

Taisto alkakoon – Lars Ulrich kohtaa Chad Smithin ja Will Ferrellin seuraavassa rumpubattlessa.

Teksti: Jari Setälä, kuva: Ross Halfin (Metallica)

Toukokuun lopulla toisensa kaksoisolentojen välisessä rumputaistelussa kohdanneet Red Hot Chili Peppersin Chad Smith ja näyttelijä-koomikko Will Ferrell kertoivat alkuviikosta aikovansa seuraavaksi vetää rummuilla käytävään välienselvittelyyn mukaan myös kolmannen osapuolen, Metallican Lars Ulrichin.

“Larsia ottaa päähän, koska hänet sekoitetaan jatkuvasti Chadiin ja minuun. Hän saa nyt mahdollisuuden tasata tilit”, esitti Will Ferrell haasteen Ulrichille Spin-verkkolehden haastattelussa tiistaina.

Metallica-rumpali osoittikin asian suhteen kiitettävää pelisilmää ja vahvisti tänään samaiselle Spinille olevansa enemmän kuin valmis kohtaamaan Ferrellin ja Smithin seuraavassa rumpubattlessa.

”Tuntui hieman yksinäiseltä katsella sivusta ensimmäistä rumputaistelua, koska Chad Smithin ja Will Ferrellin väitetty yhdennäköisyys tuntuu niin väkinäiseltä. Selväähän nimittäin on, että minä olen todellisuudessa se, joka kantaa tuota paljon puhuttua doppelganger-geeniä mukanaan”, Ulrich selvitti Spinille kieli poskessa.

Ulrich kertoi myös, ettei hän ole niinkään huolissaan Chad Smithin kohtaamisesta, vaan Will Ferrellistä, jonka Ulrich uskoo olevan rumpujen takana ”lyömätön”:

”Pienen harjoittelun avulla uskoisin pystyväni tarjoamaan Chadille ihan kunnon vastuksen, mutta Will onkin sitten aivan toinen juttu. Hän hallitsee ”bad-ass-rumpaleiden” universumia. Nyt puhutaan tyypistä, joka on rumpujen soiton suhteen niin uskomattomissa sfääreissä, että sellaisen saavuttaminen voi olla täysin mahdotonta. Siitä huolimatta olen ehdottomasti valmis ottamaan haasteen vastaan. Bring it on!”

Ulrichin, Ferrellin ja Smithin väliselle rumpukoitokselle ei ole vielä julkistettu ajankohtaa tai paikkaa, mutta selvää lienee se, että kasassa ovat huikean välienselvittelyn ainekset.

Smithin ja Ferrellin välisen rumpukoitoksen voi katsoa täällä.

Lisää luettavaa