Charli XCX tekee karanteenialbumin – pyytää apua faneiltaan

Charli XCX aloitti uuden levyn valmistuksen ja sinä voit liittyä projektiin.

07.04.2020

Brittiläinen pop-laulaja Charli XCX kertoi faneilleen maanantaina Zoom-tapaamisessa, että hän aikoo käyttää karanteeniajan hyödyllisesti ja tehdä levyn. Artistin mukaan albumi tulee olemaan hyvin kotikutoinen.

”Minun täytyy olla luova, jotta pysyn positiivisena. Siksi olen päättänyt tehdä täysin uuden levyn. Se tulee olemaan tosi tee se itse -henkinen. Aion käyttää kotoani löytyviä välineitä ja ihmisiä joihin saan yhteyden netissä”, Charli kertoo nyt myös Youtubesta löytyvällä videolla, joka on jutun lopussa.

Poikkeuksellisen tulevasta albumista tekee myös se, että artisti kutsui faninsa mukaan projektiin. Laulajan mukaan jokainen voi seurata levyn valmistumista kotoa suorana. Lisäksi Charli XCX haluaa kuuntelijoidensa kädenjäljen näkyvän valmiissa teoksessa.

”Tahdon jakaa teille demoja ja lauluraitoja. Lisäksi haluan kuulla teidän mielipiteenne kappaleiden sanoituksista ja siitä, kenen pitäisi tehdä musiikkivideot tai levyn kansitaide”, laulaja selittää.

Levyn projektinimi on tällä hetkellä How I’m Feeling. Poppari suunnittelee julkaisupäivää jo ensi kuulle.

”Haluan tehdä jotain autenttista siitä mitä tällä hetkellä koemme ja tunnemme yhdessä. Toivon, että jokainen joka haluaa käyttää luovuuttaan on mukana. Ajattelin, että levy julkaistaan toukokuun 15. päivä. Eli meillä on siihen asti aikaa”, Charli nauraa.

Levyn tuottajina tulee olemaan artistin itsensä lisäksi A. G. Cook sekä BJ Burton. Charli kuitenkin aikoo tehdä myös sähköpostin johon ihmiset voivat lähettää itse tekemiään taustoja ja melodioita.

Charli XCX:n on määrä saapua esiintymään Provinssiin kesäkuun lopussa, ja ainakin tämänhetkisten hallituksen linjausten mukaan festivaali on tapahtumassa. Charli XCX oli buukattu myös samoihin aikoihin järjestettävän Roskilden ohjelmistoon. Tanskalaisen suurfestivaali tiedotti eilen, että tapahtuma perutaan, sillä tanskalaisviranomaiset kielsivät massatapahtumat elokuun loppuun asti.

Lisää luettavaa