Cheek julkaisee elämäkerran – kirjoittajana Rumban entinen päätoimittaja, kuka muu muka

18.08.2016

”Kaikki tietävät Cheekin. Kukaan ei tunne Jarea”, alkaa lehdistötiedote. Viimeksi mainittu aiotaan esitellä suurelle yleisölle lokakuussa, kun Mikko Aaltosen kirjoittama JHT – Musta lammas -elämäkerta julkaistaan.

”Oon pitkään miettinyt, että jos joskus minusta kirjotettaisiin elämäkerta, niin uskaltaisinko kertoa kaiken kaunistelematta. Oisinko mä valmis siihen? Stadikoiden jälkeen tuli tyhjä olo ja mietin, että mitä mulla on annettavaa. Päätin, että jos vielä teen jotain, niin täytyy antaa kaikki mitä on. Siksi kirjoitin elämänkerrallisen ja täysin avoimen albumin Alpha Omega”, Cheek kommentoi.

”Seuraavaksi on vuorossa saagan toinen osa, brutaalin rehellinen elämäkerta kirjan muodossa. Ollaan tehty tätä yli puolitoista vuotta joka viikko. Kirjan julkaisu jännittää koska vain harva tietää minusta asioita, joita kirjassa tullaan kertomaan. Se on kauhistuttavaa, mutta myös vapauttavaa.”

Elämäkerran kirjoittaja Aaltonen on pitkän linjan poptoimittaja, joka muistetaan ainakin tässä osoitteessa parhaiten Rumban entisenä päätoimittajana (2001–2006). Otava julkaisee JHT – Musta lammas -kirjan 6. lokakuuta.

0ET9_1_pl_2.indd

Lisää luettavaa