Children of Bodom -fanit huomio! Yhtyeen viimeinen keikka julkaistaan livelevynä

Vuoden 2019 päätöskonsertti Helsingin jäähallilla ikuistetaan albumille.

27.10.2023

Maailmanlaajuista menestystä niittäneen Children of Bodomin tarina tuli päätökseensä 15. joulukuuta 2019 yhtyeen soittaessa viimeisen keikkansa Helsingin jäähallilla.

Tasan neljä vuotta myöhemmin kokoonpanon viimeisestä keikasta saadaan livelevy, joka kantaa nimeä A Chapter Called Children of Bodom – The Final Show in Helsinki Ice Hall 2019. Joulukuun 15. päivänä ilmestyvän albumin ennakkomyynti alkaa tänään. Albumi on tehty yhteistyössä edesmenneen laulaja-kitaristi Alexi Laihon perikunnan sekä yhtyeessä vaikuttaneiden jäsenten, kitaristi Daniel Freybergin, rumpali Jaska Raatikaisen, basisti Henkka Seppälän ja kosketinsoittaja Janne Wirmanin kanssa.

Yhtyeen jäsenet ovat kommentoineet tulevaa livejulkaisua seuraavasti:

”Sanomattakin lienee selvää, että tää keikka oli erityinen. In Your Facen aikana jouduin kääntymään yleisöstä pois päin kun todellisuus iski ja kyynelkanavat aukesivat. Muistot ja Alexin musiikki elää ikuisesti!” – Henkka Seppälä

“Hienoa, että saadaan julkaistua viimeinen keikka livealbumina. Ne, jotka olivat keikalla, pääsevät aikamatkustamaan takaisin siihen iltaan. Ja ne jotka eivät olleet, saavat tilaisuuden kokea nyt miten Children of Bodomin tarina tuli päätökseensä.”
– Daniel Freyberg

”Lavalle noustessani oloni oli rauhallinen, varmaankin sen takia, että en enää tuntenut tarvetta todistella mitään vaan nauttia musiikista ja fanien läsnäolosta. Olin vain niin kiitollinen, kun olin saanut olla mukana tässä kaikessa samalla tietäen, ettei musiikkimme mihinkään katoaisi vaikka me ei enää koskaan soitettaisi yhdessä.”
– Jaska Raatikainen

“Tuntui epätodelliselle olla lavalla tuolla Helsingin Jäähallin keikalla. Olin melko varma, etten enää tulisi soittamaan jätkien kanssa yhdessä, enkä kenties enää pääsisi esiintymään faneille. Tuntui surulliselta mutta samalla myös helpottuneelta. Nyt tuo viimeinen keikka julkaistaan, jotta kaikki pääsevät kokemaan illan tunteikkaan show’n.” – Janne Wirman

Albumin biisilista on nähtävissä alta.

1. Under Grass and Clover
2. Platitudes and Barren Words
3. In Your Face
4. Shovel Knockout
5. Bodom Beach Terror
6. Everytime I Die
7. Halo of Blood
8. Are You Dead Yet?
9. Blooddrunk
10. I Worship Chaos
11. Angels Don’t Kill
12. Follow The Reaper
13. Deadnight Warrior
14. Needled 24/7
15. Hate Me
16. Hate Crew Deathroll
17. Lake Bodom
18. Downfall

Lisää luettavaa