Cleaning Women tuo Einstürzende Neubautenin Alexander Hacken ja Danielle de Picciotton duon Suomeen

Tekijämiehiä saapuu Suomeen.

08.02.2019

Alexander Hackesta (Einstürzende Neubauten) ja Danielle de Picciottosta (mm. Crime & the City Solution, Ministry of Wolves) muodostuva Hackedepicciotto saapuu toukokuussa Suomeen kahdelle keikalle, joilla molemmilla on mukana myös juuri uuden Intersubjectivity-albumin (Svart Records) julkaissut Cleaning Women.

Alexander Hacke on miksannut Cleaning Womenin uuden albumin, joten yhteisesiintymisille löytyy luonteva perusta.

Hackedepicciotto tunnetaan erittäin intensiivisistä keikoista, joilla DePicciotto soittaa mm. hurdy gurdya eli kampiliiraa sekä sointusitraa (autoharp), kun taas Hacke tunnelmoi mm. kitaralla ja bassolla. Yhdessä he luovat hypnoottisia musiikillisia äänimaailmoja, joita värittää Hacken toismaailmallinen kurkkulaulu sekä DePicciotton sanoitukset. Tällä hetkellä yhtye on kahden kuukauden Pohjois-Amerikan kiertueella promotoimassa uutta albumiaan Menetekel.

Hackedepicciotto ja Cleaning Women esiintyvät lauantaina 25.5. Helsingissä ja paikkana on Kuudes Linja. Seuraavana päivänä kaksikko suuntaa matkansa Tampereelle, jossa sunnuntaikonsertin järjestetään ravintola Telakassa.

Liput Kutosen keikalle tulevat myyntiin 8.2. kello 12.00 ja niitä myy Tiketti. Telakan piletit kauppaa Lippu.fi. Cleanining Women on vastikään julkaissut uuden videon vastikään ilmestyneen Intersubjectivity-levyn kappaleesta Leap of Faith. Sen näet alta.

Lisää luettavaa