Cledos on Suomen virallisen albumilistan ykkönen

"Ceissi kuulostaa ja näyttää uhkaavalta ja pelottavalta jutulta jengille. Se on ceissi kaikille näille äijille, ceissi koko skenelle, ceissi kaikille."

Aaron Sirainen

Cledos debytoi Suomen albumilistan kärjessä esikoisalbumillaan Ceissi. Kuten uuden aallon rap-/trap-artisti taannoisessa haastattelussamme totesi:

”Ceissi kuulostaa ja näyttää uhkaavalta ja pelottavalta jutulta jengille. Se on ceissi kaikille näille äijille, ceissi koko skenelle, ceissi kaikille. Ceissi teille kaikille! Niille jotka ei usko minuun, niille jotka heittaa ja jopa niille, jotka ihailee. Ceissi tarkoittaa mulle tapausta, halusin luoda oman statementin tekemällä juttuja vitun isosti. Siihen pyrin.”

Ceissi-levyltä singlelistalla jatkaa aiemmin sinkkuna julkaistu Gettomasa-kollaboraatio Kilo ja uutena sinne nousee albumin nimibiisi, jolla kuullaan myös Versace Henrikiä.

Albumilistan viimeviikkoinen ykkönen Deep Purple tipahtaa Whoosh!-levyllään sijalle yhdeksän. Viime viikolla kolmantena ollut edesmenneen Juice Wrldin Legends Never Die nousee kakkoseksi.

Kakkossijalta kolmoseksi notkahtaa Costeen erolevy Kaikki loppuu aina, josta hän kertoi hetki sitten julkaistussa haastattelussamme. Costeen esikoisalbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa löytyy sijalta 25, ja listaviikkoja sille on kertynyt jo 65 kappaletta.

Pyöreitä listaviikkoja tuli täyteen Post Malonelle, jonka Hollywood’s Bleeding -albumi on ollut listalla 50 viikkoa, tällä hetkellä sijalla 29, ja Teflon Brothersille, jonka Circus on ollut peräti 150 viikkoa listalla.

Cledosin lisäksi muut uutuusalbumit ovat Katri Ylanderin Yhteisii unelmii (17. sija) ja Conan Grayn Kid Krow (43.).

Singlelistan kärki on identtinen kuudetta viikkoa putkeen: ykkösenä Williamin Penelope, kakkosena Behmin Frida.