Costee ei halua olla normaali – ajatus ei nappaa Tippaakaan

Costee ja Tippa yhteistyössä.

17.04.2020

Costee ja Tippa ovat viime julkaisuillaan todistaneet osaavansa käsitellä niin henkilökohtaisia ajatuksia, kuin parisuhdeongelmia. Jokseenkin samantyyppisissä musiikin maastoissa seikkailevat artistit soveltuvat siis lähtökohtaisesti hyvin samalle raidalle.

Normaaleita on Costeen soolokappale, jolla Tippa vierailee. Costee avasi tiedotteella biisiä muun muassa näin:

”Halusin tehä biisin siit ku tuntuu ettei oikeen sovi siihen perus muottiin eikä tee niit asioit mitä suurin osa jengistä odottaa sun tekevän.” Tipan saapumista messiin hän kuvaili näin:

”Ollaan Tipan kans jo kauan palloteltu demoja ja fiilistelty yhessä studiolla. Soitin Normaaleita demon Tipalle ja se innostu täst saman tien, joten päätettiin duunaa se yhessä.”

Instagram-storyissaan Costee on vihjaillut korona-ep:lla, joten nähtäväksi jää jatkuuko kaksikon yhteistyö pidemmälle.

Edellisellä sinkulla Taas sun kaa, Costee tuntui jatkavan jo vähän liiaksikin siitä mihin jäi. Normaaleita tuo uutta sävyä Costeen tekemiseen ja Tippa soveltuu tutkapariksi hyvin.

Biisillä ammennetaan skeittipunkista, mutta Costeen kappaleilta tuttu melankolia ei ole unohtunut minnekään. Käytännössä tämä kuuluu niin, että räjähtävää kertosäettä rakennetaan pitkään, skeittipunkin taikina alkaa kohoamaan vasta Tipan osuudessa.

Biisi itsessään on yllättävän lyhyt. Kappaleella olisi ollut tilaa vielä Costeen ja Tipan yhteissäkeistölle, mutta maistuva osoitus kaksikon yhteensopivuudesta ja samalla lupauksia herättävä raita se on näinkin.

Lisää luettavaa