Cupcakke julkaisi Twitterissä huolestuttavan viestin – poliisi vahvistaa artistin olevan turvassa

Cupcakke, oikealta nimeltään Elizabeth Harris, on viety sairaalahoitoon ja hän on lähteiden mukaan kunnossa.

YouTube

Masennuksen kanssa kamppaillut yhdysvaltalainen rap-artisti Cupcakke, oikealta nimeltään Elizabeth Harris julkaisi 8. tammikuuta Twitter-tilillään huolestuttavan viestin, jossa hän kertoi aikovansa tehdä itsemurhan. Artisti julkaisi lisäksi kyseisestä twiitistä otetun ruutukaappauksen Instagram-tilillään kuvatekstillä: ”Kiitos kaikesta, mitä olette tehneet minulle, arvostan sitä todella”.

Myöhemmin Harrisin ystävä Elijah Daniel twiittasi, että laulaja on viety sairaalaan, ja että poliisi on vahvistanut tämän olevan ”okei”, muttei voi kertoa tarkempia tietoja.

Cupcakke twiittasi voinnistaan myöhemmin itse. Twiitti löytyy englanniksi alta. Twiitissä hän kirjoitti seuraavasti: ”Olen taistellut masennuksen kanssa pitkään ..anteeksi, että toin sen julki viime yönä, mutta olen ok. Menin sairaalaan & saan vihdoin apua, jota tarvitsen päästäkseni yli, ollakseni onnellinen & tuottaakseni mahtavaa musiikkia. Kiitos kaikista rukouksista, mutta pyydän, älkää olko huolissanne minusta.”

Elokuussa Cupcakke twiittasi masennuksestaan seuraavasti: ”Yritän olla niin positiivinen kuin mahdollista, mutta haluan vain sanoa, että olen tällä hetkellä todella alhaalla (low) ja masentuneessa tilassa elämässäni. Olen tuntenut näin jo jonkin aikaa, joten ymmärtäkää jos ette kuule minusta enää koskaan… se ei ole mitään sellaista, mitä joku voisi tehdä tehdäkseen elämästäni paremman… se on vain minä ja demonini”

Päivitetty keskiviikkona 9.1.2019 klo 19.57. Lisätty Cupcakken oma twiitti aiheeseen liittyen.