Flow avaa pelin: The Cure, Tame Impala, Robyn, Father John Misty ja monta muuta

Kolmen päivän liput myynnissä nyt.

11.12.2018

Flow-festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11. elokuuta. Tapahtuman ensimmäiset artistikiinnitykset on nyt julkistettu.

Suvilahdessa nähdään The Cure. Nelikymppisiään Hartwall-areenalla 2016 juhlinut brittiyhtye tunnetaan parhaiten hiteistään Friday I’m In Love ja Boys Don’t Cry. Goottien kummisedän Robert Smithin johtama yhtye on edelleen relevantti, lue perustelut artikkelistamme.

Flow’hun saapuu myös australialainen Tame Impala. Psykedeelistä vaihtoehtorockia soittava bändi on kasvanut alan suurnimeksi. Nokkamies Kevin Parker on lupaillut haastatteluissa, että Currents-albumin (2015) seuraaja julkaistaan ensi kesäksi.

Muut nyt julkistetut ulkomaiset artistit ovat mainion klubilevyn julkaissut Robyn, amerikkalaisen folkin auteur Father John Misty, IDM-konkari Modeselektor, indierockin raskaaseen sarjaan nousua tekevä Mitski, hyperseksuaalisuuden kautta kantaaottavista kappaleista tunnettu räppäri Cupcakke, kokeellisen elektronisen musiikin saralla vuoden parhaimpiin levyihin lukeutuvan Safe in the Hands of Love -albumin julkaissut Yves Tumor ja jazzrumpali Makaya McCraven.

Kotimaiset esiintyjät ovat Berliinissä vaikuttava ja kovassa nosteessa oleva duo Amnesia Scanner, kuluvan vuoden puhutuimpiin tapauksiin lukeutuva Ruusut, Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon Jano-albumillaan noussut Gasellit, räppiduo Sofa, jahtirockin ja AOR-soundien suuntaan Out of Touch -levyllään lipunut Jaakko Eino Kalevi, levyllisen Baddingin kappaleita julkaiseva Ville Valo & Agents ja laajennetun livekokoonpanon kanssa esiintyvä Iisa.

Kolmen päivän liput maksavat 205 euroa ja niitä myy Ticketmaster ja Tiketti.

Lisää luettavaa