Daft Punk säveltää Dario Argenton seuraavan elokuvan musiikin

Daft Punk on aikaisemminkin säveltänyt elokuvamusiikkia.

28.04.2020

Ranskalainen elektroninen duo Daft Punk tekee soundtrackin italialaisen kauhuelokuvaohjaaja ja -käsikirjoittaja Dario Argenton seuraavaan filmiin. Occhiali Neri, eli suomeksi Mustat silmälasit -niminen elokuva sijoittuu roomalaiselle maaseudulle ja se kertoo kiinalaisen äidin ja tämän lapsen tarinan. Tulevasta elokuvasta uutisoi Resident Advisor.

Idea yhteistyöhön on lähtöisin Daft Punkilta, joka oli yhteydessä Argentoon saatuaan käsiinsä Occhiali Nerin käsikirjoituksen. Kaksikko kertoi olevansa ohjaajan suuria ihailijoita ja, että heidän mielestään miehen uusi käsikirjoitus on yksi tämän mielenkiintoisimmista. Duon on tarkoitus matkustaa ohjaajan luokse Italiaan ja esitellä ensimmäiset sävellykset heti, kun koronatilanne rauhoittuu.

Argenton mittavalle uralle on mahtunut paljon elokuvia, joista tunnetuimmat lienee Tenebrae sekä The Three Mothers -trilogia, jonka ensimmäinen osa Suspiria ilmestyi vuonna 1977. Daft Punkin aikaisempiin elokuvamusiikkiprojekteihin kuuluu vuonna 2010 julkaistun Tron Legacyn soundtrack.

Lisää luettavaa