Daughtry ja Lzzy Hale laittoivat Journey-hitin uuteen uskoon – uusi versio ilmestyi sopivasti biisin 40-vuotispäivänä

Tästäkin on kiittäminen Stranger Thingsiä.

06.01.2023

Daughtry-yhtye ja Halestormin laulaja-kitaristi Lzzy Hale ovat yhdistäneet voimansa Journey-coverin merkeissä. Kaksikko duetoi yhtyeen Separate Ways (Worlds Apart) -hittiä, joka ilmestyi vuonna 1983 Frontiers-albumilla. Biisi julkaistiin singlenä 5. tammikuuta samana vuonna, eli uusi versio ilmestyi päivälleen 40 vuotta alkuperäisen jälkeen.

Hale kertoo, että hän ja laulaja Chris Daughtry ovat pohtineet mahdollista yhteistyökuviota jo vuosia. Artistit päätyivät valitsemaan juuri tämän kappaleen Stranger Things -sarjan ansiosta.

”Biisi ei ole ainoastaan osa Stranger Things -soundtrackiä, vaan se on ollut myös ykkösbiisini karaokessa niin kauan kuin muistan”, Hale kommentoi.

”Olen aina rakastanut tätä biisiä ja halunnut tehdä siitä perinteisen coverin. Katsoin vaimoni kanssa Stranger Thingsin finaalijaksoa, ja biisi oli iso osa erästä äärimmäisen intensiivistä kohtausta. Se oli mukana niin koskettavalla ja hienolla tavalla, ja ajattelin välittömästi, että tästä on pakko tehdä cover”, Daughtry kertoo.

”Mietin, miten siitä saisi vielä erityisemmän. Mitä jos se olisikin duetto? Mitä jos Lzzy olisi mukana? Olin todella innoissani kun hän lähti mukaan, ja olen aivan ihastunut lopputulokseen.”

Journeyn biisi on mahtava klassikko, mutta eipä tämä coverikaan yhtään pahempi ole. Kuuntele Daughtryn ja Halen versio sekä alkuperäinen kappale alta.

Lisää luettavaa