David Bowie tiesi kuolemansa ajankohdan vuosikymmeniä etukäteen, koska meedio kertoi sen hänelle – ainakin jos kiipparisti Mike Garsonia on uskominen

"David suunnitteli tulevaisuutensa ennustuksen perusteella."

04.02.2018

David Bowien kosketinsoittaja Mike Garson väittää, että Bowie tiesi kuolemansa ajankohdan etukäteen. Itse asiassa jo 1970-luvun loppupuolelta lähtien. Koska meedio kertoi sen Bowielle.

”[Meedio] kertoi hänelle, että hän kuolisi tarkalleen silloin kun hän lopulta kuoli. Maailmassa on paljon meedioita jotka ovat vain sekaisin ja täynnä sontaa, mutta tämä meedio oli todellinen. David tiesi sen, eikä epäillyt ennustusta sekuntiakaan. Hän kertoi sen minulle tosiasiana, hyväksyi sen, ja suunnitteli tulevaisuutensa sen perusteella. Hänellä oli 30-40 vuotta aikaa suunnitella elämäänsä.”

Näin Garson kertoo tarinan Billboard-medialle. Tarina on vain yksi monista, jotka näkevät toukokuussa päivänvalon, kun Garson julkaisee päivitetyn version vuonna 2015 ilmestyneestä elämäkertakirjastaan Bowie’s Piano Man: The Life of Mike Garson.

Päivitetty versio tulee kuulemma sisältämään yli sata sivua tarinoita ja keskusteluja, joista Garson ”ei voinut kertoa aiemmin.”

Lisää luettavaa