David Lynch ja Nine Inch Nails kimpassa – ohjaajalegenda tekee industrial-suuruudelle musavideon

20.06.2013

Luvassa lienee mielenkiintoisia asioita, kun synkän tunnelmoinnin taitajat elokuvan ja musiikin saralta lyöttäytyvät yhteen.

Kuva: Monica Almeida

Nine Inch Nails julkaisi kesäkuussa kovasti hypetetyn comeback-singlensä Came Back Haunted, joka ennakoi syyskuussa ilmestyvää Hesitation Marks -albumia.

Trent Reznorin luotsaama ryhmä on kokenut sittemmin isoja kokoonpanomuutoksia, kun yhtyeestä on lähtenyt lätkimään kaksikin nimekästä jäsentä.

Reznor kumppaneineen voi kuitenkin lohduttautua sillä ajatuksella, että Came Back Hauntedin tulevan musiikkivideon tulee ohjaamaan itse David Lynch. NIN-johtaja ilmoitti asiasta julkaisemalla Twitterissä kuvan itsestään ja Lynchistä. Videon julkaisuajankohdasta ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Reznor ja Lynch ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin, kun vuonna 1997 Reznor tuotti Lost Highway -elokuvan soundtrackin ja sävelsi elokuvaan musiikkia.

Myös Lynchillä on omat rautansa tulessa musiikin parissa, kun ohjaajataituri julkaisee 15. heinäkuuta toisen sooloalbuminsa The Big Dream. Päästiinpä levyltä kuulemaan jo yhteinen biisi Lykke Lin kanssakin.

Lisää luettavaa