Debyyttialbumia valmisteleva Rosi julkaisi uuden singlen – “Haluttiin tehdä laulu, jonka tahtiin voi hyppiä, riehua ja huutaa mukana”

Rosin uusi kappale nyt kuunneltavissa.

20.05.2024

Laulaja-lauluntekijä Rosi on julkaissut uuden singlen, joka enteilee myös syksyllä saapuvaa debyyttialbumia.

Perjantaina ilmestyneen Ei kiitos! -kappaleen on tuottanut Elements Musicilla Niko Lith. Rosi on kirjoittanut kappaleen yhdessä Emmi Hakalan ja Anniina Timosen kanssa. Kappaleella soivan kitaran varressa kuullaan puolestaan Matias Melleri. Edellinen single, Joutomaa, nähtiin maaliskuussa. Uudella kappaleellaan artisti kannustaa ihmisiä kuuntelemaan sisintään sekä sanomaan biisin nimen mukaisesti ei kiitos ihmissuhteille ja asioille, joita ei koe itselleen hyväksi:

”Ei kiitos! oli viimeisimpiä biisejä, mitä tehtiin levylle. Yks päivä astelin studiolle tän aihion ja alustavan tekstin kanssa ja ränttäsin, miten jatkossa oon tarkempi, mihin energiaani laitan ihmissuhteissa. Oli tullut pari hämmentävää keissiä vastaan ja niistä kiitollisena tuntu, et alko ymmärtämään, mille asioille elämässä kannattaa sanoa ei kiitos”, Rosi kertoo ja jatkaa:

”Tää laulu suojelee omaa sisäistä rauhaa ja omanarvontuntoa, että jokainen meistä ansaitsee parasta ja pitää vaan ymmärtää, mikä itselle on parasta. Haluttiin tehdä tästä sellanen voimallinen laulu, jonka tahtiin voi hyppiä, riehua ja huutaa mukana. Ne on asioita, mitä itse monesti teen yksin kotona, kun puran energiaa ja turhautumista.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa