Demi Lovato julkaisi toisen singlen ja esitteli uuden kitaristinsa: tuttu hahmo legendaarisen rokkarin yhtyeestä

Lovaton kahdeksas albumi ilmestyy elokuussa.

Demi Lovato on julkaissut uuden singlen elokuussa ilmestyvältä Holy Fvck -albumiltaan. Ensimmäinen sinkku, laulajan huumeaddiktiosta ja vieroitushoidoista kertova Skin of My Teeth musavideoineen julkaistiin kesäkuun alussa.

Uusi kappale Substance jatkaa ensimmäisen biisin viitoittamalla rock- ja pop punk -linjalla, mitä on odotettavissa ilmeisesti koko levyn mitalla. Kappale sai ensiesityksensä Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa viime yönä. Samalla varmistui, että Alice Cooperin bändin äskettäin jättänyt pitkäaikainen kitaristi Nita Strauss on liittynyt Lovaton yhtyeeseen.

Strauss ilmoitti alkuviikosta, ettei ole enää mukana kauhurokkarin tulevalla kiertueella, ja hänen omat soolokeikkansakin saavat siirtyä. Cooperin bändin korvaavaksi kitaristiksi on puolestaan kiinnitetty Kane Roberts, joka soitti yhtyeessä kahdella levyllä jo vuosina 86-87.

Lovaton 19. elokuuta ilmestyvällä levyllä on 16 biisiä, ja sillä vierailevat Yungblud, Royal & The Serpent ja Dead Sara. Uudesta singlestä on julkaistu 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun pop-punk-videoista inspiroitunut musiikkivideo, jonka on ohjannut muun muassa Kylie Minoguen ja Robynin kanssa työskennellyt Cody Critcheloe.

”Elämme maailmassa, jossa on liian vähän aitoa sisältöä. Ympärillämme on paljon feikkiä paskaa. Keskitymme arjessa liikaa asioihin, joilla ei ole merkitystä. Aloin miettiä, miten minustakin puuttuu aitoutta. Näytän usein itsestäni vain parhaat puolet sosiaalisessa mediassa. Pyydän anteeksi sisältöäni, joka ei näytä aidointa versiota itsestäni”, Lovato kommentoi biisiä Tiktokissa.

Kuuntele biisi ja katso musavideo sekä Jimmy Kimmel Live -esiintyminen alta.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa