Die Antwoord julkaisee uuden levynsä syyskuussa – mukana The Black Goat ja Jumala

23.07.2016

Etelä-Afrikkalainen hämmentäjä-räjäyttäjä Die Antwoord ilmoitti torstaina julkaisevansa uuden albumin syyskuun 16. päivä. Kaksikon Ninja ja Yo-Landi Vi$$er neljäs studioalbumi on tiedotteessa nimetty auringonlaskun ratsastajia mukaillen: Mount Ninji and Da Nice Time Kid.

Tiedote paljastaa samalla paljon ja vähän. Duo kuvailee levyä tummaksi ja rottaisaksi (“ratty”) ja sanoo sen olevan “eeppinen, joskus haavoittuvainen, joskus makea ja romanttinen ja niin rohkea ja täynnä mysteerejä ja voittoa”.

Joko levyä ei paremmin pysty kuvailemaan, tai kaksikolla ei ole aikomustakaan paljastaa levystä liikaa. Feattaajiksi levylle on nimetty ”The Black Goat” ja ”God”, joten mitä vain voi olettaa.

Alla tulevalta Mount Ninjilta esitelty single Banana Brain. Tässä reivipaahdossa kuvan jätekasa, uzit ja machete kuuluvat asiaan.

YouTube video

On uusista levyistä tullut speksejä tai ei, Die Antwoordin musiikki on yllättänyt joka kerralla. Edellinen, Donker Mag vuodelta 2014, tuskin säästi ketään joko ihastukselta tai inhotukselta. Samoja ristiriitoja on nähty kaksikon raivokkaan perversseillä keikoilla muun muassa viime vuoden Provinssissa ja toissavuoden Flow’ssa.

Alla vielä tulevan levyn kappalelista ja julkaisusta lähetetty tiedote.

Die Antwoord Mount Ninji and Da Nice Time Kid Rumba

Die Antwoord Mount Ninji Rumba tiedote

Asiasta uutisoi Pitchfork.

Lisää luettavaa