Dischargen tämän viikon keikat Suomessa peruttu

Korvaavat keikat tammikuussa.

24.09.2019

Discharge on perunut tämänviikkoiset Suomen-keikkansa saraustapaukseen vedoten. Tämä on jo toinen perättäinen Suomen-visiitti, jonka brittibändi peruu. Edellisen kerran Dischargen lento peruuntui, eikä bändi päässyt Suomeen.

”Dischargen keikat Suomessa joudutaan nyt perumaan Suomessa jo toistamiseen. Tilanne rupeaa olemaan jo absurdi ja huvittava. Tosiasia on kuitenkin se että keikat joudutaan sairastapauksen vuoksi siirtää myöhemmälle ajankohdalle. Discharge lupaa hyvittää pettymyksen ja jo lähes vuoden kestäneen odotuksen ensi vuoden keikoilla, kaikkien aikojen Discharge-keikoilla. Discharge tuodaan Suomeen vaikka väkisin!”, konsertteja järjestävän Central Line Entertainmentin Henri Ekman kommentoi.

Yhtyeen oli määrä esiintyä Tampereen Klubilla torstaina 26. syyskuuta ja Helsingin Ääniwallissa perjantaina 27. syyskuuta. Korvaavat keikat järjestetään Klubilla 9. tammikuuta ja Ääniwallissa 10. tammikuuta. Syyskuun keikkojen lipun käyvät noihin konsertteihin sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Tikettiin.

Lisää luettavaa