Disco Ensemble, Lapko- ja Children of Bodom -muusikot julkaisivat uutta musiikkia – tältä kuulostaa Moon Shotin uutukainen

Uutta Moon Shotia tarjolla.

Miikka Varila

Moon Shot julkaisi tänään toisen singlensä Blood Looks Cool.

Viime vuonna vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Moon Shot. Yhtye on julkaissut jo aiemmin singlen Big Bang, josta kerroimme täällä.

Albumi ilmestyy syksyllä 2021, ja nyt siltä on saatu toinen single Blood Looks Cool. Singlen yhteydessä kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Sami Joensuu. Sen näet alta.

”Blood Looks Coolin iso kertsi lunastaa. Biisin sävellysprosessi oli pakoton ja inspiroiva. Säkeistön kitara-arpeggio ja rumpufillit ovat erityisen lähellä sydäntäni, tuskin kyllästyn tällaisiin elementteihin koskaan”, toteaa Ylikoski.

”Blood Looks Cool on kappale normien rikkomisesta ja rohkeudesta kysyä ’miksi’. Se on positiivinen anthem meille kaikille ulkopuolisille. Meille, jotka jättäydymme juhlissa sivuun ja punnitsemme sanojamme niin tarkasti, että tilanne lipsahtaakin jo ohi”, kuvailee Malja.