Donald Trumpin ystävänäkin tunnettu Twisted Sister -laulaja Dee Snider kertoo välirikosta presidentin kanssa – ”En enää kestänyt hänen mielipiteitään”

Myös Dee Sniderilta meni lopulta kuppi nurin.

26.11.2017

Vielä Yhdysvaltain presidentinvaalien alla Twisted Sister -nokkamies Dee Snider puhui Donald Trumpin puolesta. Hän kertoi olevansa Trumpin vanha ystävä, ja lahjoitti klassikon We’re Not Gonna Take It tämän vaalikampanjan käyttöön.

”Kuten Trump, myös tämä kappale horjuttaa rakenteita. En ole aivan varma, pitäisikö hänen olla presidentti, mutta hän on cool tyyppi”, Snider tuolloin kertoi.

Sniderillakin meni lopulta mitta täyteen. Hän kertoi Bolivian ATB:n tuoreessa haastattelussa, kuinka hän ja Trump päätyivät välirikkoon vaalien aikana.

”Olin kolme vuotta mukana Trumpin Celebrity Apprentice -ohjelmassa, ja tutustuin häneen ja perheeseensä. Kun hän oli ehdolla, ymmärsin hänen näkemyksensä asioihin. Olen ehdottomasti eri mieltä Trumpin ajatustensa kanssa. Tämä on sääli, sillä olimme ennen ystäviä. Kun hän paljasti oikeat mielipiteensä, en voinut enää olla hänen ystävänsä”, Snider kertoo.

Erityisesti Trumpin maahanmuuttopolitiikka ja kuuluisa muurihanke ovat Sniderille liikaa. Hän muistuttaa, että koko valtio on rakennettu maahanmuuttajien avulla.

”Yhdysvallat on maahanmuuttajien maa. Minunkin perheeni on maahanmuuttajia. Olemme aina ottaneet maahanmuuttajat vastaan, ja niin pitäisi jatkossakin”, Snider muistuttaa.

”Maahanmuuttamisen estäminen? Hullua. Se on tehnyt tästä maasta vahvan. Kaikki nämä ihmiset eri puolilta maailmaa ovat tehneet Yhdysvalloista yhden maailman vahvimmista valtioista. Emme voi yhtäkkiä estää ihmisiä saapumasta tänne.”

Snider kielsi We’re Not Gonna Take It -kappaleen käytön kesken kampanjan. Tuolloin kaksikko oli vielä väleissä, mutta Snider ei halunnut profiloitua Trumpin kannattajaksi.

Asiasta uutisoi Blabbermouth.

 

Lisää luettavaa