Dr. Dre sai aivoaneurysman ja kävi lähellä kuolemaa – lääkärit kutsuivat räppärin perheen jättämään viimeiset hyvästit

Räppilegenda kertoo tuoreessa haastattelussa olleensa todella vaarallisessa tilassa alkuvuodesta 2021.

22.08.2022

Räppäri, tuottaja ja Aftermath Entertainment -levy-yhtiön perustaja Dr. Dre kertoo tuoreessa haastattelussa käyneensä lähellä kuolemaa alkuvuodesta 2021.

Räppäri joutui sairaalaan tehohoitoon tammikuussa, ja hänet siirrettiin kotihoitoon helmikuussa. Syynä oli aivoaneurysma, joka on vaarallinen, jopa tappava valtimon pullistuma aivoissa. Dr. Dre kertoo, ettei edes tiennyt tapauksen aikaan, kuinka vakavasta asiasta oli kyse.

”Sairaalaan ei päästetty vierailijoita pandemiatilanteen vuoksi, mutta lääkärit kutsuivat perheeni luokseni. Sain vasta myöhemmin tietää, että heidät kutsuttiin paikalle, jotta voisimme jättää viimeiset hyvästit. Lääkärit luulivat, että tulisin kuolemaan”, räppäri kertoo Dolvett Quincen Workout the Doubt -podcastin haastattelussa.

”Minut herätettiin tunnin välein kahden viikon ajan, ja minulle tehtiin testejä, joissa minun piti koskettaa nenääni, pohjettani ja kaikkea tuollaista. Kukaan ei kertonut minulle, miten vakava tilanne oli, enkä tajunnut, että siinä oli tosi kyseessä. Ajattelin, että tämä on osa hoito-ohjelmaa, ja pääsen pian kotiin. En syönyt kahteen viikkoon. Se oli todella hurja kokemus.”

Dr. Dre kertoi LA Timesin haastattelussa viime vuoden kesäkuussa, että sairastuminen tuli hänelle täytenä yllätyksenä ja odottamatta.

”Minulla ei ole koskaan ollut korkeaa verenpainetta, ja olen pitänyt hyvää huolta terveydestäni.”

Lääkärien odotuksista huolimatta räppäri toipui hyvin, ja teki näyttävän paluun keikkalavoille tämän vuoden helmikuussa luotsaamalla Super Bowlin puoliaikashow’ta.

Katso haastattelu alta.

Lisää luettavaa