Dr. Dren, Snoop Doggin ja 2Pacin ikonisimmilla levyillä vieraillut r&b-laulaja Jewell Caples on kuollut

53-vuotiaana kuollut Caples tunnettiin Death Row Recordsin "ensimmäisenä naisena".

R&b-laulaja-lauluntekijä ja hiphop-levy-yhtiö Death Row Recordsin ”ensimmäinen nainen” Jewell Caples on kuollut 53-vuotiaana. Caplesin manageri Timothy Beal kertoi ikävästä uutisesta tiedotteessa Entertainment Tonight -sivustolla.

”Jewell oli hyvin erityinen nainen, jolla oli suuri sydän. Hänen sielunsa tulee elämään hänen musiikkinsa kautta aina tuleville sukupolville saakka”, manageri kommentoi tiedotteessa.

Caples sai nimeä vierailtuaan Dr. Dren, Snoop Doggin ja 2Pacin menestyslevyillä 1990-luvulla. Hän työskenteli myös N.W.A.:n kanssa ja aloitti soolouransa Death Row Recordsilla vuonna 1992. Laulaja tunnetaan parhaiten coveristaan Shirley Brownin kappaleesta Woman to Woman, joka nousi aikoinaan Billboard 100- ja Billboard Hot R&B/Hiphop -listoille. Jewell-artistinimellä soolouraa tehnyt nainen esiintyi myös Deep Cover– ja Above the Rim -elokuvien soundtrackeillä.

”Snoop ja koko Death Row -perhe lähettävät rakkautta”, levy-yhtiö kirjoitti Instagram-tarinassa Caplesin kuolinpäivänä perjantaina.

Caples joutui sairaalaan muutama kuukausi sitten sydänperäisten ongelmien vuoksi, mutta kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa