Earth, Wind & Fire Experience saapuu helmikuussa Suomeen – mukana myös alkuperäisjäsen Al McKay

Al McKay tuo Suomeen funkia.

06.09.2018

Legendaarisen Earth, Wind & Fire -yhtyeen johtohahmoihin kuulunut Al McKay tuo helmikuussa Suomeen oman jättisuosiota nauttivan funk-kokoonpanonsa.

Ympäri maailman täysille saleille konsertoiva Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä sunnuntaina 3. helmikuuta. Liput konserttiin maksavat alkaen 59,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

New Orleansissa vuonna 1948 syntynyt McKay on kitaristi, laulaja ja musiikkituottaja, jonka saavutuksiin kuuluu muun muassa kuusi Grammy-palkintoa. Hän aloitti uransa Ike & Tina Turnerin yhtyeessä 18-vuotiaana. Sittemmin hän soitti 1970- ja 1980-luvuilla lukuisissa eri studiokokoonpanoissa suurimpana meriittinään jäsenyys Earth, Wind & Fire -yhtyeessä.

Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience -kokoonpanon myötä Suomeen saapuu McKayn lisäksi monia muitakin Earth, Wind & Firen ja sen torvisektion entisiä jäseniä, kuten Johnny Graham, Rahmlee Michael Davis, Fred White (EWF:n perustajien Maurice ja Verdine Whiten pikkuveli) sekä Michael Harris ja Andrew Woolfolk.

Lisää luettavaa