Ed Sheeran ja Stormzy näyttävät mihin parhaimmillaan pystyvät – uudella yhteiskappaleella mukana myös yksi Afrikan isoimmista nimistä

Stormzy ja Ed Sheeran taas yhteistyössä, tukenaan Burna Boy.

23.11.2019

Stormzy vieraili Ed Sheeranin kesällä julkaistulla No.6 Collaborations Project -albumilla. Biisi, josta voit lukea lisää täällä, ei jää klassikkona historian kirjoihin ja videokin oli lähinnä Sheeranin yritys vaikuttaa katu-uskottavalta kokoverkkareissaan.

Nyt on uuden yhteisbiisin vuoro ja se tulee löytymään Stormzyn joulukuussa julkaistavalta Heavy Is The Head -albumilta. Biisillä on messissä myös nigerialainen Burna Boy, joten Stormzyn ”hookkitykit” ovat kohtalaisen kovat.

Own It on ilmeisesti peruja Stormzyn ja Sheeranin edellisen yhteisbiisin sessioista, sillä sen on tuottanut Fred Gibson, joka oli mukana tekemässä Sheeranin aiemmin jutussa mainittua albumia.

Sikäli biisillä ei ole mitään uutta. Vastaavaa komppia on kuultu etenkin brittimusiikin saralla jo pidemmän tovin, pienestä afrobeat-vibasta puhumattakaan. Sen sijaan kappaleen salaisuus piileekin siinä, että se on tehty äärimmäisen laadukkaasti. Biisissä ei ole taaskaan erityistä rosoa, mutta se on huomattavasti vetävämpi, kestävämpi ja purevampi, mitä edellinen yhteiskappale.

Biisistä julkaistiin musiikkivideo, minkä voit katsoa alta. Mikäli ajankohtaiset Stormzy-jutut kiinnostaa, niin siinä tapauksessa kannattaa painaa tästä.

YouTube video

Lisää luettavaa