Ed Sheeran ja Stormzy saivat seuraa nousevista nimistä – videolla mennään pellolle

Homman viimeistelee Sir Spyron tekemä remix.

25.08.2019

Ed Sheeran julkaisi heinäkuussa No.6 Collaborations Project -albumin, jota voinee pitää jatko-osana hänen jo ennen läpimurtoaan julkaisemalla No. 5 Collaborations Project -ep:lle.

Uudella albumilla on vierailijoita laidasta laitaan, mutta kenties brittiläisittäin isointa yhteistyötä edusti kappale Stormzyn kanssa. Skrillexin tuottama Take Me Back To London on sittemmin elänyt omaa elämäänsä ja siitä julkaistiin aivan hiljattain remix-versio, jolla vierailee nousevat nimet Jaykae ja Aitch.

Nyt tästä versiota on tehty myös musiikkivideo. Pientä lisämaustetta saadaan grimekentällä arvostetun Sir Spyron remiksauksesta, joka tässä tapauksessa tarkoittaa hieman napakampia rumpuja ja vokaalisampleja.

Videolla Ed Sheeran ajelee pellolla ystävänsä Stormzyn kanssa ja sen jälkeen juo kiertuebussissa väkeviä muovimukista Jaykae ja Aitch seuranaan.

Mikäli vierailijoiden meno maittaa, niin levyn puolelta kannattaa kurkata muitakin mielenkiintoisia tapauksia. Ed Sheeran teki yhteistyötä Daven kanssa, joka on noussut nopeasti brittiräpin isojen nimien joukkoon.

YouTube video

Lisää luettavaa