Eddie Murphyn esittämä Beverly Hillsin kyttä tekee paluun – tämä leffasta tiedetään

Eddie palaa rooliinsa.

Vuosikausien huhuilut saivat kunnolla tulta alleen viime vuoden lopulla, kun Eddie Murphy vahvisti tekevänsä uuden Beverly Hillsin kyttä -elokuvan.

Ensimmäinen Beverly Hills kyttä -leffa ilmestyi vuonna 1984. Jatkoa se sai vuonna 1987, ja sarjan kolmas osa ilmestyi vuonna 1994.

Neljännen osan tie on ollut pitkä ja kivinen. Beverly Hillsin kytän piti palata tv-sarjana vuonna 2013. Projekti kuitenkin hyllytettiin, mikä ei välttämättä ole mikään huono juttu: sarjan oli määrä keskittyä Axel Foleyn pojan seikkailuihin. Leffasarjan piti jatkua vuonna 2016, mutta tuolloin Eddie Murphy piti suunniteltua käsikirjoitusta surkeana.

Nyt on saatu jo ihan varmistuneita tietoja uudesta Axel Foley -seikkailusta. Netflix on ostanut leffasarjan lisenssin, ja elokuvan ohjaavat Adil El Arbi sekä Bilall Fallah. Kaksikon edellinen elokuva oli Bad Boys For Life, jossa Will Smith ja Martin Lawrence palasivat tuttuihin roolihahmoihinsa toimintaelokuvasarjan uusimmassa osassa.

Elokuvan käsikirjoitusta työstetään kuntoon parasta aikaa, joten ihan näillä näppäimillä leffa ei ole ilmestymässä, mutta tulee kun on tullakseen. Leffan tuottaa edellisten osien tapaan Jerry Bruckheimer.