Eddie Murphyn kokkelihuuruinen camp-hitti Party All The Time vuodelta 1985 sai jatkoa – Ei kuitenkaan ihan niin kuin luulisi

Enää ei juhlita kaiken aikaa, ei.

Eddie Murphyn vuonna 1985 julkaisema Party All The Time on bilehittien bilehitti, joka kuvastaa koko kasaria nin hyvällä kuin pahallakin tavalla.

Eddie Murphy on tehnyt toki kolmenkymmenen vuoden aikana musiikkia melkoiset määrät tässä välissäkin. Vaan nyt näyttää siltä, että Murphy on osunut jälleen täysillä ajan sykkivään hermoon. Jos Party All The Time kertoi bilettämisestä ja kokaiininhuuruisista illoista enkelten kaupungissa (tai jotain), niin Oh Jah Jahissa Eddie ihmettelee Jumalalle eli Jahille, mikä ihme maapallon ihmisissä on vialla.

Jep, Eddie Murphy on löytänyt reggaen, ja uudella biisillään hän laulaa jamaikalaisaksentilla poliisien väkivallasta ja siitä, miten ihmisten pitäisi jättää maallinen nykypäivä ja Babylon taakseen ja palata Zioniin ja rauhanomaiseen utopiaan. Homman voisi toki ottaa vitsinä, mutta sitä se ei ilmeisesti ole, sen verran tosissaan Eddie sanat suustaan laulaa.

Ajankuvana Oh Jah Jah on toki yhtä vahva kuin Party All The Timekin. 1980-luvun överiys on ohi, maapallo on tulessa, kytät hakkaavat kadulla ja raha voittaa kaiken.

Preach on, Eddie!