Edellisellä albumillaan Suomen listaykköseksi noussut Volbeat ottaa askeleita raskaampaan suuntaan

Tanskalaisyhtye julkaisi uuden kappaleen ja tiedotti tulevasta albumistaan.

Syksyllä 2019 viimeisimmän albuminsa Rewind, Replay, Rebound julkaissut Volbeat valmistelee nyt tulevaa levyään, jonka on määrä ilmestyä joulukuussa. Suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousseen edellisen levynsä jälkeen yhtye ei kuitenkaan suinkaan ole viettänyt hiljaiseloa, sillä torstaina julkaistu single Shotgun Blues on Volbeatin jo kolmas tänä vuonna ilmestynyt kappale. Lisäksi bändi julkaisi kesällä oman versiointinsa Metallican Don’t Tread On Me -biisistä osana yli viidenkymmenen artistin The Metallica Blacklist -projektia.

Joulukuun 3. päivä julkaistavalla albumillaan nimeltä Servant of the Mind bändi ottaa askeleen raskaampaan suuntaan, mistä Shotgun Of The Blues osaltaan antaa esimakua. Kyseisen singlen julkaisu potkaisi käyntiin Volbeatin kiertueen, joka keskittyy Yhdysvaltoihin, ja johon liittyy tammikuussa ruotsalainen hard rock -yhtye Ghost. Volbeatia on lähivuosina meinattu nähdä Suomessakin, mutta kaavaillut keikat jouduttiin perumaan ensin postin tukilakon ja sen jälkeen koronapandemian takia.

Kööpenhaminassa vuonna 2001 perustettu Volbeat on seitsemällä studiolevyllään ja kovalla keikkailullaan suurta suosiota saavuttaen noussut rock-yhtyeiden tähtikaartiin.