Edictin uusi kappale on toive yhteyden löytämisestä rakkaaseen ihmiseen

Edicti valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan.

28.01.2024

Vaihtoehtopoppia takova Edicti on julkaissut toisen singlensä tulevalta kolmannelta albumilta.

Perjantaina ilmestynyt Jäänmurtaja on tunnelmaltaan artistin ytimelle uskollinen: tunteellinen mutta tanssittava kappale, jonka päiväkirjamainen teksti maalaa täsmällisen tunnemaiseman. Uusi single on kertomus jään murtumisesta kahden ihmisen välillä. Edicti avaa kappaleen sanomaa tiedotteella näin:

”Mä olin kauan halunnu kirjottaa kappaleen vanhemmuudesta. Siitä, kuinka yhtä lailla lapset opettaa vanhemmilleen maailmasta. Kirjotin Jäänmurtajan mun isälle, rakkaudella, meistä. Biisi sisältää paljon ajatuksia, joiden ääneen sanomista olin kauan vältelly”, artisti kertoo ja jatkaa:

”Pohjimmiltaan kappale on toive yhteyden löytämisestä rakkaaseen ihmiseen. Soitin tän biisin mun isälle viime Tapaninpäivänä ja musta tuntu, että siinä hetkessä kaikki se lämmön ja rakkauden määrä sai jään vihdoin murtumaan.”

Loppuvuodesta 2023 julkaistun Kulta sä lupasit -kappaleen mainingeissa artisti avasi sanaista arkkuaan niin musiikistaan kuin esikuvistaan Rumban haastattelussa, joka on luettavissa täältä. Uuden singlen voi puolestaan ottaa kuunteluun alta.

Lisää luettavaa