EDM-tähdet sotasilla: Skrillex ja Deadmau5 kiukuttelevat toisilleen sosiaalisessa mediassa

13.08.2015

Dubstep-suuruus Skrillex ja Mikki Hiiri -asusteinen Deadmau5 ruokkivat draamaa janoavaa yleisöä kelpo somebiiffillä, jossa varsinkin viimeksi mainittu onnistuu vaikuttamaan sangen herkkähipiäiseltä kaverilta. Asiasta uutisoi Billboard.

Mitä siis tapahtui? No, ensin kesäkuussa Deadmau5 ruoski Twitterissä Skrillexin, Justin Bieberin ja Diplon yhteistä Where Are U Now -singleä. Nyt sitten Skrillexiltä kysyttin newyorkilaisen radiokanavan haastattelussa, miltä hänestä tuntuu saada negatiivista palautetta, ja kotoisammin Sonny Moorena tunnettu muusikko huomioi Deadmau5-kommentit.

”Minulla riittää aina rakkautta Joelille [Zimmerman, Deadmau5], mutta hän on kusipää. Ja hän tietää sen. Se on tavallaan hänen juttunsa”, Skrillex kuittasi.

Hän lisäsi, että Mau5trap-levy-yhtiötä johtavalla Zimmermanilla on ”negatiivinen asenne”. Mau5trap julkaisi aiemmin myös Skrillexin tuotantoa.

Deadmau5 on sitten kiukutellut takaisin Twitterissä oikein urakalla. Ensin Zimmerman kuittasi koko homman EVVK-asenteella, mutta twiittejä aiheesta alkoikin ilmaantua tasaista tahtia. Alla otteita herran tililtä:

(Twiitit näemmö tulevat syystä tai toisesta useaan otteeseen näytille. Miksi, sitä emme tiedä.)

Lisää luettavaa