Eevil Stöö kertoo, mitä tehdä jos vessahätä iskee elokuvateatterissa – Paperi T pohtii mikä pilataan seuraavaksi

Nyt biisi on julkaistu.

11.05.2019

Kuten kerroimme viime viikolla Eevil Stöö ja Life julkaisevat yhteisraidan, jolla vierailee Paperi T. Nyt kappale eli Kuolleet kadut on ulkona ja kuunneltavissa.

Arvata jo saattoi, kyseessä on jälleen hieman erilainen biisi. Edellisellä kerralla kun Stöö ja Paperi T löi mikkinsä yhteen, Stöö toimitti puheen Paperi T:n Venaattrr-biisille. Nyt Paperi T tulee sisän laiskalla flow’lla, vähän vastaavalla jolla hän räppäsi menemään Kridlokkin uudella levyllä, biisillä Oon Paperi T.

Kappaleella Eevil Stöö viljelee stöömäisiä anekdootteja. Esimerkiksi riimipari ”Kuolleet kadut kutsuu, Stöö kriippaa vähän vinos / kesken leffan kusihätä, Stöö kriippaa vähän kinos” on jotain, mitä ei voisi odottaa juuri keltään muulta. Samalla kyseessä on stöömäinen popkulttuuriviittaus, koska adlibissa kuullaan ”Kalle”, joka tietysti tarkoittaa Kalle Kinosta.

Paperi T räppää esimerkiksi siitä, miten nuoriso pilasi internetin. Vähän kuten Stöö räppää Luurangon luut -biisillä. Tässä biisissä Paperi T räppää siitä, miten Myspace hiljeni ja Tumblr menetti kosolti kävijöitä. Seuraavaksi Paperi T pohtii, että mikä pitäisi pilata seuraavaksi:

”Haista vittu karaoketaksi”, tuumaa Paperi T ja verse loppuu siihen.

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa