”Ei me Ariana Grandelle pärjätä, mutta tuo kakkossija voisi olla meidän” – Suomeen saapuva punk-duo ymmärsi kohtalonsa ja tavoittelee ylpeästi albumilistan kakkossijaa

Eli Slaves ja Ariana Grande julkaisivat samana päivänä uudet levynsä, joita fanit olivat odottaneet kuin kuuta nousevaa.

19.08.2018

Perjantai oli mielenkiintoinen musiikkipäivä julkaisujen suhteen, kun Ariana Grande julkaisi vuoden toistaiseksi isoimman pop-levyn Sweetener ja Slaves julkaisi uransa kolmannen levyn Acts of Fear and Love. Ariana Grande ja Slaves ei välttämättä aivan jokaisen levylautaselta löydy yhtä aikaa, mutta jos löytyy, niin onnittelumme siitä.

Ilmeisesti Slavesin levynmyynti oli hyvää, ainakin Britannian albumilistan listasijoituksen perusteella. Tämä todennäköisesti johtuu siitä, että Ariana Grande on pelästyttänyt omat kollegansa pois samalta julkaisupäivältä ja Slavesilla taas menee varsin vahvasti omalla marginaalisella alueellaan.

Näinpä Slaves innostui asiasta ja kannusti Twitterissä kaikkia kertomaan kavereilleen ja jalkojenhoitajilleen, että menee ja ostaa levyn. Kakkossijaan on mahdollisuudet, mutta Arianalle ei pärjää kukaan.

Tarinan opetus olkoon se, että kannattaa pitää jalat maassa ja pää pilvissä. Tällaisissa tapauksissa kakkonen on oikeasti ykkönen.

Molempien levyt löytyvät useimmista suoratoistopalveluista. Slaves myös saapuu konsertoimaan Helsinkiin Nosturiin 13.10.2018. Lippuja keikalle myy Ticketmaster.


Lisää luettavaa