”Ei se ole tämä virus…” – laulaja teki humoristisen kappaleen korona-karanteenista, mutta lähetti samalla tärkeän viestin

Muistakaa pysyä sisällä.

Nouseva brittinimi Sam Tompkins ammentaa mies ja kitara -musiikissaan yleensä sydänsuruista. Viime aikoina Sam Tompkins on ilmeisesti päätynyt parisuhteeseen ja joidenkin fanien hämmästykseksi laulaa myös jostain muustakin.

Uusin kappale ei juurikaan liity edeltäviin aiheisiin, vaan Tompkinsilla on selvästi käynyt aika tylsäksi. Lopputuloksena on turhankin menevä biisi, joka kertoo korona-karanteenista.

Stuck Inside (Self Isolation Anthem) -nimellä kulkeva biisi on varustettu simppelillä riffillä, jota koskettimet ja rummut kyydittävät.

Biisillä Sam Tompkins laulaa, kuinka ei jaksa olla sisällä ja ajattelee kaikkia asioita, joita ei ole tehnyt. Nyt hänen elämänsä on elossa pysyttelemistä.

Kappale on tehty täysin pilke silmäkulmassa, joka selviää myös noin nollan punnan budjetin musiikkivideosta, sekä videon saatetekstistä. Biisillä Tompkins myös laulaa siitä, että karanteenissa (mikäli ei siis ole kipeä) voi esimerkiksi opetella uuden taidon tai kokata ruokansa itse, jos on tottunut tilaamaan.

Videon päätteeksi laulaja vielä kehottaa ottamaan puhelimen käteen ja soittamaan ihmisille, joiden tietää olevan nyt yksinäisiä. Videossa on myös se opetus, että vaikka Tompkins on onnekkaassa tilanteessa, eli hän ei ole kipeä vaan tylsistynyt, niin hän sentään pysyy sisällä. Tästä käytöksestä voi moni ottaa mallia.