Ei tylsää hetkeä räppimogulin elämässä – nyt keksi haastaa oikeuteen bileiden isännän pari vuotta sitten sattuneesta ammuskelusta

Suge Knight haastaa oikeuteen, osa kaksi.

28.06.2016

Death Row Recordsin pomomiehenä tunnettua Suge Knightia ammuttiin vuonna 2014 seitsemän kertaa r’n’b-laulaja Chris Brownin omistaman yökerhon edessä.

ABC Newsin mukaan Knight haastaa nyt Chris Brownin omistaman 1 OAK -klubin oikeuteen. Knightin mukaan Chris Brownilla on kytköksiä eri jengeihin. Knightin mukaan Brown on tunnettu bileistä, joissa väkivallan uhka on mahdollinen ja aseita kaivallaan esiin tuon tuostakin. Knightin syytöksien mukaan 1 OAK -klubilla oli puutteellisesti turvamiehiä, minkä lisäksi klubille pääsi sisään aseistettu mies.

Tästä Knightin lakimiehet saivatkin näppärästi myös puolustuksen Knightia kohtaan asetettuihin syytteisiin. Knightia odottaa tällä hetkellä pahimmillaan 30 vuoden vankeus tämän ajettua kolmen ihmisen yli eräällä parkkipaikalla viime vuoden tammikuussa. Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui yliajossa.

Knightin rikosrekisteri on pitkä kuin nälkävuosi. Knightin asianajajien mukaan 1 OAK -klubilla sattunut välikohtaus sai Knightin vainoharhaiseksi. Kolmen ihmisen yliajo oli siis seurausta vuoden takaisista tapahtumista, ja tuomiota pitää luonnollisesti lieventää. Nerokasta!

Suge Knight ei ole ensimmäistä kertaa bileisäntiä oikeuteen haastamassa. Vuonna 2005 Suge Knight haastoi oikeuteen Kanye Westin tämän järjestämien bileiden jälkimainingeissa. Tuolloinkin Suge Knightia ammuttiin, mutta oikeuden päätöksen mukaan välikohtausta ei voinut ennustaa millään tavalla.

Suge Knightin epäillään sekaantuneen niin Tupac Shakurin kuin Biggie Smallsinkin murhiin. Eazy-E:n poika taas uskoo Suge Knightin tartuttaneen AIDS:in tahallaan isäänsä.

Lisää luettavaa