Elämäni biisi -tähdeltä on odotettu omaa musiikkia – Diandran paluusingle sijoittuu Pariisin yöhön

Diandran uudessa kappaleessa ei välitetä muusta kuin nykyhetkestä.

22.10.2023

Diandra julkaisi perjantaina uuden singlen nimeltä Night in Paris. Kyseessä on Diandran ensimmäinen oma kappale sitten vuonna 2020 julkaistun Koti-biisin.

”Menevää poppia on ainakin tämä biisi!” Diandra sanoo kappaleesta, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Hanna Johteen ja Rafaelin kanssa, joka on toiminut myös kappaleen tuottajana.

”Kiva julkaista se tähän väliin, kun pikkujoulukausi on alkamassa. Biisi kertoo heittäytymisestä, toivottavasti se saa ihmiset hyvälle tuulelle ja tanssimaan”, Diandra jatkaa.

Romanttisessa hetkelle antautuvassa kappaleessa viiletetään Pariisin yössä kattojen yllä levittäytyvän sinisen avaruuden alla, eikä intohimon syleilyssä välitetä mahdollisesta tulevaisuudessa siintävästä katumuksesta. Kappale kehottaa unohtamaan turhan varovaisuuden ja nauttimaan sadunomaisesta kiihkosta kuin Moulin Rougessa konsanaan.

Aiemmin tänä vuonna Diandra vieraili Asteen Köyhä laulu -kappaleessa, ja tänä syksynä hän on aloittanut uransa vilkkaimman esiintymiskauden. Syyskuussa alkaneen Elegia-kiertueen aikana Diandran on nähty esiintyvän kirkoissa ja konserttisaleissa, ja marras-joulukuussa hän esittää kauneimpia joululauluja 30 konserttia kattavalla joulukiertueella.

Loppuvuodesta Diandra kuvaa myös Elämäni biisi -ohjelman viidettä tuotantokautta.

Lisää luettavaa