”Elämässä on aina helpottavaa saattaa jotain loppuun asti” – räppäri-tuottaja Axel Kalan debyyttialbumi on ilmestynyt

Artisti keikkailee ympäri Suomea keväällä.

11.03.2023

Jyväskyläläislähtöinen räppäri ja tuottaja Axel Kala on julkaissut odotetun debyyttialbuminsa. Sademies-levy sisältää 11 kappaletta, mukaanlukien uusi single Emmä haluu kaikkee sekä aiemmin julkaistut Moni meist, Sait mut jäämään (feat. Skywalk), Kosketan pilvii, Sooloo ja Alien.

Aiemmin muun muassa Pyrythekidin biisissä vieraillut artisti kertoo olevansa ylpeä kokonaisuudesta, jolle poimittiin ”harvat ja valitut biisit” pidemmältä aikaväliltä.

”Elämässä on aina helpottavaa saattaa jotain loppuun asti. Rekami sano mulle et mä oon luonut ite oman aallon tällä soundilla ja sillä aallolla mä koen levyllä edelleen ratsastavani. Mut toisaalta mua on artistina ja tuottajana aina leimannut kokeilunhalu, joten kyl täs on taas varioitu eri tyylejä ja maailmoja. Levyn jokainen träkki on tehty Skywalkin kanssa ja mä koen et meidän molempien tunnemaailmat kuuluu tällä levyllä.” Axel Kala kertoo.

Loppuvuodesta 2022 järjestetyllä KPC Tourilla ensimmäiset soolokeikkansa tehnyt Axel Kala jatkaa keikkailua maaliskuussa heti albumin ilmestyttyä. Suunnitelmissa on myös julkaista lisää musiikkia hyvinkin pian.

”Tällä levyllä ei oo muita fiittejä Skywalkia lukuunottamatta. Seuraavaks musta tuntuu siltä, et haluan julkasta musaa myös muiden artistien kanssa ketä arvostan kovasti.”

Kuuntele levy alta ja katso keikkalistaus jutun lopusta.

KEIKAT:
14.3. Levi, Hullu Poro
17.3. Oulu, Mango
21.4. Helsinki, TBA
5.5. Joensuu, Kerubi
13.5. TBA
20.5. Rauma, Domino
3.6. Raahe, Bluesmoon

Lisää luettavaa