Elektronisen musiikin festivaali Turku Modern tekee paluun

Uusia ajatuksia.

01.03.2023

Viiden vuoden tauon jälkeen järjestettävä Turku Modern tekee paluun avaamalla festivaalikesän 2023. Järjestyksessään 10. kertaa ilahduttava kaupunkifestivaali toteutetaan viime vuonna avatussa Turun Taiteen talossa ja sen lähiympäristössä, kahden päivän mittaisena kokonaisuutena, 26.–27. toukokuuta. Musiikkiohjelman kuratoi Lauri Soini, joka tunnetaan muun muassa Kaiku-klubin ja Flow’n Red Gardenin ohjelmistovastaavana.

Turku Modern -festivaali toimii myös pilottina täysin uudelle tuotantotavalle. Yhdessä tapahtuma-alusta Eventualin kanssa toteutetaan ennakkolipunmyynnin sijaan joukkorahoituskampanja, ensimmäisenä festivaalina Suomessa. Osallistumalla kampanjaan voi lunastaa itselleen pääsyn sekä festivaaleille että ennakkotapahtumaan, joka järjestetään 25.3. Kaikussa ja Tannerissa Helsingissä.

Kampanja on nyt käynnissä Eventual-platformilla täällä. Festivaalin ohjelmisto ja esiintymispäivät julkaistaan huhti-toukokuun aikana. Festivaali kutsuukin nyt kaikki mukaan luomaan uudenlaista kaupunkikulttuuria.

Festaritiedot alla.

Turku Modern 26.–27.5.2023 Taiteen talo, Turku

Osallistu kampanjaan Eventualissa
2 pv-ranneke (PE-LA) + ennakkotapahtuma 60 €

Kampanjahinnat ovat voimassa 27.3. asti.

Lisää luettavaa