Elektronisen musiikin huippunimi Pendulum saapuu Suomeen dj-keikalle

Pendulum nähdään Suomessa.

20.09.2023

Australialainen elektronisen musiikin huippunimi Pendulum palaa loppuvuodesta Suomeen dj-keikalle.

Genrensä merkittävimpiin artisteihin lukeutuva ja parhaillaan uutta albumia valmisteleva drum’n’bass -kokoonpano heittää dj-setin Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla itsenäisyyspäivän aattona, tiistaina 5. päivä joulukuuta 2023. Liput keikalle tulevat myyntiin torstaina 21. päivä syyskuuta klo 11 Lippu.fissä.

Rob Swiren, Gareth McGrillenin ja Paul ”El Hornet” Hardingin vuonna 2002 Perthissä perustama Pendulum kasvoi paikallisista keikkaympyröistä maailmanlaajuisesti tunnettuja klubeja ja festivaaleja kiertäneeksi kokoonpanoksi. Pendulumin dj-setit ovat alkaneet elää ikään kuin omaa elämäänsä, joita kohtaan on valtava maailmanlaajuinen kiinnostus ja joiden kokoonpano vaihtelee kaupungista toiseen bändin jäsenten välillä. Keikat tarjoilevat joka kerta yleisölle uskomattoman valikoiman genrejä, joka ulottuu aina drum’n’bassista houseen, teknoon, tech houseen ja hardcoreen.

Pendulum tunnetaan kappaleista kuten Witchcraft ja Watercolour. Yhtye on julkaissut hiljattain uutta musiikkia, kun kesäkuussa saatiin kuultavaksi Halo-single yhdessä Bullet For My Valentinen kanssa ja syyskuun alussa ilmestyi tuorein kappale Colourfast.

Keikkatiedot videon alla.

KEIKKA:

Pendulum DJ Set (AU)
Ti 5.12.2023 Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
Ovet klo 22, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin to 21.9.2023 klo 11 Lippu.fissä
Palvelumaksuineen alk. 35 €
VIP-liput palvelumaksuineen alk. 45 €

Lisää luettavaa