Elias Gouldin debyyttialbumi ilmestyi

Elias Gouldia levyllinen.

09.06.2019

”Lähdettiin alkuun tekemään levyä vähän sokeana tähtäimessä listaykköset, jonka aikana jopa unohti hetkeksi, että miksi tätä musaa ylipäätään tekee. Vaikeuksien ja itsetutkiskelun jälkeen olen löytänyt taas musiikinteon ilon ja ne perimmäiset syyt tehdä tätä kaikkea. Levyntekoprosessi on omalla tapaa avannut monia lukkoja ja tällä hetkellä koen suurta paloa kaikkea tätä kohtaan. Tuntuu, että olen antanut kaikkeni levylle, mutta samaan aikaan mun rinnassa kuplii ja olen innoissani luomassa taas uutta.”

Näin Elias Gould kertoo debyyttialbumistaan LP:stä, joka on nyt julkaistu. Levy sisältää 10 kappaletta.

Levyn vientisinglenä julkaistiin samalla Jos sä lähdet -kappale, joka on kieltämättä taattua Gouldia ja antaa hyvän kuvan koko levystä. Isoa soundia ja tarttuva kertosäe on jotain mikä Gouldin musiikissa on tuttua. Gould kommentoi biisiä tiedotteella näin:

”Jos sä lähet on itse asiassa vika biisi joka levylle tehtiin. Olin jo tavallaan kakkoslevyn modessa, mutta lopulta tää biisi vielä taisteli tiensä debyyttilevylle. Kaikilla oli heti tosi hyvä fiilis biisistä ja se löysi muotonsa jotenkin tosi helposti, mutta se oli syntynyt sellaisesta debyyttilevyn puserruksen jälkeisestä euforiasta, joten sitä ei heti osannut yhdistää levylle. Biisi kuitenkin päätyi aina uudelleen osaksi kokonaisuutta ja nyt, kun se siellä on, tuntuu et se on yksi tärkeimmistä palasista debyyttilevyä.”

Kuuntele biisi alta, jos meininki toimii, niin levyhän löytyy suoratoistopalveluista. Elias Gouldin haastattelun voit lukea täältä.

Lisää luettavaa