Emilia Mikkola nimetty Helsingin Kulttuuritalon toimitusjohtajaksi

Rumba onnittelee!

08.06.2023

ASM Global on nimittänyt Emilia Mikkolan Helsingin Kulttuuritalon toimitusjohtajaksi. ASM Global laajensi toimintaansa Suomen markkinoille toukokuussa 2023, kun se otti Kulttuuritalon tapahtumatuotannon vastuulleen.

Mikkola on myös ollut mukana yli 30 tapahtuman ja festivaalin suunnittelussa ja toteutuksessa ympäri Suomea ja Eurooppaa 15 vuoden ajan. Hän toimi muun muassa tapahtumajohtajana Suomen suurimmassa pelitapahtuma Assemblyssa, jossa hän vastasi tapahtuman ja tapahtumaliiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Mikkola on työskennellyt myös Flow-festivaalin tuotantopäällikkönä kymmenen vuoden ajan.

Kulttuuritalon toimitusjohtaja Emilia Mikkola kommentoi pestiään näin:

”Kulttuuritalon johtaminen ja kehittäminen on aidosti unelmatyöni. Kulttuuritalo on ikoninen ja arvostettu tapahtumatila täynnä loputtomia mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota monipuolista ja korkealaatuista ohjelmaa ja kokemuksia ympäri vuoden. Viime vuosina useat pääkaupunkiseudun konserttisalit ovat sulkeneet ovensa ja ensiluokkaisista tapahtumatiloista on ollut puutetta. Haluamme vahvistaa Kulttuuritalon asemaa pääkaupunkiseudun kiinnostavimpana tapahtumatilana ja panostaa juuri sen toimivuuden kehittämiseen.”

 

Lisää luettavaa