Eminem antaa kyytiä uudella freestylella – kutsuu Donald Trumpia nartuksi ja lyttää siinä sivussa kaikki Trumpia kannattavat faninsa

Monet asiat voivat muuttua, mutta Eminem ei.

Eminem
Interscope

Eminenin uunituore freestyle esitettiin eilisessä BET-kanavan Hip Hop Awardsissa. Kuten arvata saattaa, kyseessä ei ole mitään tasapaksua settiä, vaan Eminem on totutun suorasanainen.

Eminem antaa kyytiä Yhdysvaltain istuvalle presidentille Donald Trumpille koko freestylen mitalla. Räppäri linjaa monia eri sattumuksia Trumpin vielä lyhyeltä, mutta sitäkin enemmän draamaa synnyttäneeltä presidentin kaudelta ja ei tee sitä mitenkään hienovaraisesti. Tai kuten Eminem sen itse muotoilee: ”Fuck walking on egg shells, I came to stomp.”

Eminem osoittaa myös tukensa Colin Kaepernickille, entiselle San Francisco 49ersin pelinrakentajalle, joka alkoi viime vuonna protestoimaan poliisiväkivaltaa ja vähemmistöjen eriarvoisuutta vastaan. Kaepernickin polvistumisesta kansallislaulun aikana nousi suuri kohu ja Trump on väittänyt sen olevan pilkkaa Yhdysvaltain lippua kohtaan.

Freestylen loppuvaiheilla Eminen kutsuu Trumpia paskakasaksi, jonka aikoo heittää päin seinää ja siinä samalla kaikki faninsa, jotka presidenttiä kannattavat. Freestylen hän päättää seuraaviin lauseisiin: ”The rest of America stand up. We love our military, and we love our country but we fucking hate Trump.”

Tsekkaa freestyle koko monipuolisuudessaan alta. Eminemin kohdalla Trump ei voi ainakaan puhua huonosta levyn myynnistä, mikäli presidentti aikoo tästä jotakin Twitterissä kommentoida. Mitä levyn myyntiin tulee, niin Eminemin on huhuttu julkaisevan uuden levyn jo ensi marraskuussa, eli aivan pian.